Saturday, 27 May 2017

5 TIPS KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BULAN RAMADHAN


Ramadhan Kareem (Hari 1)
Selamat Berpuasa

Alhamdulillah, yang ditunggu telah tiba, namun berpuasa tidak perlu menjadi alasan untuk anda kekal aktif sepanjang hari di bulan Ramadhan.

|
|
|
|
|

#ramadhanSHOM ingin bekongsi dengan anda semua!

|
|
|
|
|


Minuman campuran berasaskan susu soya bersama khasiat garam buluh elok diambil pada waktu sahur.

Pilihan terbaik untuk:
๐Ÿ’—bekalkan tenaga ๐Ÿ’—menjaga kesihatan
๐Ÿ’—tumbesaran sihat
๐Ÿ’—pelangsingan badan

Mengenyangkan. Perut tidak terasa lapar. Kurus time Raya nanti!!!

|
|
|


Berbuka puasa bersama set perut kempis, MinKaffe + Garlic Tablet

Set kempis perut: Melawaskan. Buang Angin. Beri keselesaan perut anda selepas berbuka nanti

|
|
|




Pastu dah makan kebab kambing, makan N'licious untuk cairkan semula lemak.Perut tidak terasa sebu atau kembung akibat makan macam2 time berbuka. Lancarkan penghadaman.



APA KATA PENGGUNA TEGAR PREMIUM BEAUTIFUL


Korset ni menyusahkanlah kalo nak pakai... Nak2 kalo nak ke toilet...Berpeluh-peluh nak pakai semula ni...

|
|
|

YES...memang uols bermandi peluh...KALAU

๐Ÿ’” salah SAIZ

๐Ÿ’” salah cara PAKAI

๐Ÿ’” salah ANGGAP yang korset ni menyusahkan... 
SYOK sendiri lah cenggitu!!! 

Menangislah uols kat tepi bucu katil tiap2 malam...

|
|
|

Sebenarnya tak susah mana pun sbb sepatutnya pemakaian ikut saiz badan kita. COMFIRM selesa...tak perlu risau kalau ada yang tolong jagakan kesihatan dan kecantikan diri DALAMAN dan LUARAN.

TIPS maintain body shape... Sarung PB setiap 8 jam sehari...
paling senang...sarung korset pegi kerja balik kerja. Cukup 8 jam boleh bukak.
TIDAK semestinya kena sarung 24 jam pon.

Jom tgk testimoni mereka yang kurus tanpa sengaja. Tidak perlu diet pun.
Jaga makan je...

|
|
|















Set appointment anda segera!

Sahara Ismail | 018-2575610


#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR

Friday, 26 May 2017

ANTA TANYA PB ANA JAWAB PB


Boleh ke Premium Beautiful Korset beli asing2 sis?

Beli cash satu set Premium Beautiful mahal sangat lah sis? Boleh Ansuran ke sis?

Memang kena set appointment ke sis? Beli online pastu post Premium Beautiful boleh ke sis?

Jawapannya

Premium Beautiful adalah 3 pieces korset. Jadi sangat mudah kalo nak ke tandas. Tidak lemas.Tidak Rimas. Apa yang penting tahu nak apply semula cara pemakaian yang betul.

Jom tengok bawah ni kelebihan Premium Beautiful Korest




Ya, boleh beli asing2 tapi tidak digalakkan kerana bila nak shaping bentuk badan akan ada masalah macam pinggul kecik tapi bahagian atas pinggang besar atau sebaliknya. 

Bila jadi macam ni... Jangan kata sis tak payung. Pastu cakap PB tak bagus dan macam2 komen negatif. Padahal diri sendiri yang buat dajai kat tubuh badan kan. 

Kalau terpaksa beli asing2 pun jgn terlalu lama untuk lengkapkan miliki the whole set of PB.

|
|
|

Sis nak bagitau ni, PB ni murah mana ada mahal. Korset ni kita pakai hari2 macam sarung baju dalaman mana pernah tinggal kan. Kalo yang biasa tu koyak kita beli baru, tapi PB bleh dibaiki secara percuma tanpa hidden charged. PB ada Lifetime Warranty.

Setiap bulan akan ada promosi dari PBExpert untuk customer miliki secara tunai. Selain dapat PB, anda akan dapat free gift, diskaun dan penghantaran percuma ke rumah. Silap2 anda pun terjebak secara tak sengaja meniaga PB ni.

Risik2 la dengan PBExpert berdekatan anda, akan ada pembelian PB secara percuma tau. Set PB limited. Kalo ada offer ansuran cepat2 grab. Lambat rugi.Term and Condition apply ye semua.

|
|
|

Kelebihan ada appintment dengan PBExpert ialah anda kenal siapa consultant anda. Mudah faham cara pemakaian PB dgn betul, cara nak jaga PB dengan baik dan ukuran diambil sendiri oleh kami. Contoh, hari ni ada appointment, setuju dengan payment, punch stok PB dan terus boleh pakai. Terus yakin dengan diri sendiri. 

Post pun tiada masalah. Kami uruskan semua, cuma yang ni chat dengan jujur dan sampai faham sbbnya ukuran yang diambil perlu tepat dari pihak customer dan faham segala tunjuk ajar tentang pemakaian PB. Anda was-was terus tanya dengan PB consultant. Kami sedia membantu.




"Bayar Sekali Pakai Seumur Hidup"


Sahara Ismail | 018-2575610


#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR

Thursday, 25 May 2017

RAYA SALES! RAYA SALES! RAYA SALES!


HARGA RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Dapatkan #PremiumBeautiful korset dengan harga terlajak runtuh

Jom wanita2 diluar sana yang nak kekal cantik sihat dengan keterampilan baru 
sempena raya 2017.
Shape your body dgn #PremiumBeautiful korset

Pakailah berapa lama pun. Kalau rosak boleh betulkan. It's FREE.
Senang cite. Roger2 balik PBExpert anda!!!

|
|
|
|
|


BONUS RAYA DAH DAPAT. MOH MELABUR UNTUK KESIHATAN DIRI SENDIRI. ASET UTAMA PERLU DIJAGA SEUMUR HIDUP. CASH BUYER ANDA LAYAK = DISKAUN RM 500, FREE GIFT DAN COD PB TERUS KE RUMAH. CALL@WHATSAPP SARA | 018-2575610
BAYAR RM200 TERUS SARUNG PB. NAK KE NAK? NAK LAH RAYA TAK LAMA LAGI. SIHAT DALAM CANTIK LUAR. CALL@WHTASAPP SARA | 018-2575610
JANA INCOME BESAR DENGAN BIZ PB. BESTNYA BUAT DUIT RAYA DGN PB. DAPAT PB FREE NAK RAYA NANTI. CALL@WHATSAPP SARA | 018-2575610
JANA INCOME BESAR DENGAN BIZ PB. BESTNYA BUAT DUIT RAYA DGN PB. DAPAT PB FREE NAK RAYA NANTI. CALL@WHATSAPP SARA | 018-2575610


FREE FITTING & FREE CONSULTATION dari 
PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT



"Bayar Sekali Pakai Seumur Hidup"


Sahara Ismail | 018-2575610


#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR

Premium Beautiful Expert 2017 | SAHARA ISMAIL



#Throwback --- Premium Beautiful Expert Mastering Course by TopLeadersCircle (TLC)

|
|
|
|
|



Kami diberi tunjuk ajar by Master Trainer Premium Beautiful Expert tentang

๐Ÿ’— cara pengiraan saiz yang betul
๐Ÿ’— cara pemakaian PB yg betul agar Teknik Lock Lemak dapat apply pada tubuh badan
๐Ÿ’— cara penjagaan PB 
๐Ÿ’— bagaimana teknologi FIR bertindak pada tubuh badan
๐Ÿ’— kepentingan teknologi FIR pada tubuh badan
๐Ÿ’— bagaimana PB membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan

ME AND MY MENTOR 

ME AND PREMIUM BEAUTIFUL CONSULTANT
|
|
|
|
|


Kenapa wanita diluar sana perlukan Premium Beautiful Expert?

Team Premium Beautiful Expert adalah agent terlatih yang sah. Kami menawarkan khidmat seperti:

FREE Consultation tentang cara pemakaian PB dan penjagaan PB

FREE Fitting bagi memastikan korset yg dipakai customer adalah size yang tepat dan selesa dipakai sepanjang hari. Tak lemas. Tak rimas. Ukuran dan berat badan diambil kira sebelum PB disarung ke badan customer.

Bak kata orang2, alah membeli menang memakai!!!

Set appointment anda segera!!!

Sahara Ismail | 018-2575610


#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL LELONG 2017 | SAHARA ISMAIL


Kenapa Premium Beautiful pilihan NO.1 wanita di Malaysia?

๐Ÿ’— Lebih 20 tahun di pasaran

๐Ÿ’— Ribuan wanita memilih Premium Beautiful dan 99% puas hati bila PB melekap di badan sepanjang hari

๐Ÿ’— Bukan hanya mencantikkan badan, tapi sangat membantu mengurangkan masalah kesihatan badan terutama SLIP DISC, SENGGUGUT dan sangat memelihara ASET KEWANITAAN yang tak ada tukar ganti

Siapa yang harus miliki Premium Beautiful Korset?

Setiap wanita pasti seronok bila PB melekap di badan sepanjang hari. Apatah lagi mereka yang dilanda masalah seperti:


PB bertindak sebagai bengkung moden semasa berpantang. Lemak2 manja yang terkumpul hilang tanpa sengaja dan reshape semula bentuk badan sepanjang tempoh berpantang.

Sebelum komen jom tgk testimoni PB lover kat bawah ni.






So macam mana perasaan, excited kan!!! 

Mommies mesti penah lalui kalo menyusukan anak mesti kedudukan terbongkok sikit dan lama2 effect sakit belakang. PB membantu atasi masalah di atas. 

Jom scroll lagi kelebihan gunakan PB lepas bersalin.



PB gunakan teknik "LOCK LEMAK". Lemak berlebihan di badan dialihkan ke bahagian yang sepatutnya untuk memudahkan reshaping bentuk badan. 


PB perlu ada time berpantang kerana berat yg naik time preggy dapat diturunkan lepas bersalin dengan bantuan teknolgi FIR yang dusulamkan bersama bebenang pada korset. Mempercepat proses pengalihan lemak serta-merta.

Nak info lagi... Jom scroll pict bawah ni...

Apabila berbengkung dengan PB membantu merapatkan semula regangan dan kurangkan kesakitan dipinggul serta-merta jika PB dipakai sepanjang hari selama tempoh berpantang

Rantaian Testimoni. Premium Beautiful Kembalikan Senyuman di Bibir Setiap Wanita.










"Bayar Sekali Pakai Seumur Hidup"



Sahara Ismail | 018-2575610



#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR

Saturday, 6 May 2017

Cara Pengambilan MinKaffe (Mineral Coffee) dengan Garlic Tablet #SetPerutKempis

HARGA PROMOSI #SetPerutKempis TAHUN 2017?? 

MINKAFFE




GARLIC TABLET


#SetPerutKempis ni sangat laris jualan pada tahun 2016 hinggakan stok sold-out di stokis. Dah jadi viral plak #SetPerutKempis tahun 2017 di IG. Tak caya serach #SetPerutKempis atau follow IG : @saharaismail

Lihat print screen di bawah cara pengambilan #SetPerutKempis. Memang sangat mudah diamalkan oleh semua pengguna!!!


Ambil 2-3 kali sehari, 2 biji Garlic Tablet diambil bersama dengan Min Kaffe


So apa yang special sangat #SetPerutKempis Meletop ni?


Kombinasi Kopi Tanpa Gula
diperkaya dengan Khasiat Garam Buluh Korea bersama
Kebaikan Bawang Putih yang memang power untuk buangkan angin dan lancarkan pengaliran darah.

Ramai dah yang cuba amalkan dan dapat hasil yang terbaik!


Lihat printscreen dibawah untuk testimoni berjaya pengguna/pengamal #SetPerutKempis
  








 



Harga Official Pasaran bagi sekotak #MinKaffe ialah

RM 33 (Semenanjung)
RM 35 (Sabah, Sarawak)


Harga Official Pasaran bagi sekotak #GarlicTablet ialah

RM 44 (Semenanjung)
RM 46 (Sabah, Sarawak)


Kami menjual #SetPerutKempis ke seluruh Malaysia termasuk pasaran antarabangsa Singapura dan Brunei!


Sempena bulan Mei ada special promosi untuk kalian nikmati, lebih-lebih lagi kalau baru nak try amalkan #SetPerutKempis ni... Nak2 tak lama lagi Ramadhan tiba disusuli dengan Raya. Mana tau Raya tahun 2017 saiz baju berubah dari XL ke M... Rugi ke rugi kalo tak dapatkan #SetPerutKempis




Jom sahut kempen "Nak Kempis Raya" ni dengan dapatkan #SetPerutKempis pada harga promosi untuk bulan Mei ni.


Harga Bajet Berpatutan: 

Harga Jualan = RM 77, tidak termasuk harga postage

*Harga Promosi = RM 72, free postage dan free gift



* Tertakluk kepada terma dan syarat serta tempoh promosi sah sehingga 16 Mei 2017





Berminat nak dapatkan #SetPerutKempis boleh msg/call/whatsapp untuk order atau sebarang pertanyaan produk
                
 Sahara Ismail | 018.257.5610    








AGEN SAH DIPERLUKAN !

Ada yang berminat nak jadi agent sah untuk produk laku keras SHOM sangatlah dialu- alukan. Maklumlah, Sara tak menang tangan nak ambik order dari customer. 

Banyak kelebihan yang anda akan dapat. Antaranya:

๐Ÿ’›Free coaching
๐Ÿ’›Free trip (5 star)
๐Ÿ’›Free class 
๐Ÿ’›Dapat harga ahli
๐Ÿ’›Untung runcit
๐Ÿ’›Untung bonus

Hanya bermodalkan RM50 untuk keahlian anda mampu dapatkan income 5 figure dengan follow modul mentor berdasarkan business plan daripada TLC.

BANYAK LAGI!!!

Nak tahu detail contact sara melalui whatsapp

Sahara Ismail | 018.257.5610

Sara akan reveal bagaimana nak jadi #pewaris2juta dalam online business