Monday, 14 August 2017

Sabun Garam Buluh Marine Essence

Lima "spot area " pada badan yang wanita perlu ambil peduli untuk tampil sihat dan cantik:

* LEHER
* CELAH PEHA
* KETIAK
* BAHAGIAN KAKI
* BLAKANG BADAN

Sabun Garam Buluh Marine Essence membantu mencerahkan yang hitam, memudarkan parut jerawat dan memelihara kelembapan kulit muka serta badan.

Sara | 018-2575610

Sabun Garam Buluh Marine Essence

RISAUNYA ANAK KENA HFMD!

Kesian bila tgk anak kena HFMD kan? Cukup sekalilah kena, taknak lagi dah dia kena.. sbb anak pertama sara penah kena asyik merengek je...susut berat badan..
Cukuplah sekali ya Allah, tak sampai hati tengok anak2 ni rasa tak selesa dan gatal2..

Nasib baik ada Marine Essense Beauty Bar! Cepat kering biji2 ruam yang naik dan tak berbekas dekat kulit mulus gebu baby..

Selain daripada kegunaan harian untuk yang dewasa, Marine Essense Beauty Bar sangat gentle on baby skin.. Yang penting, bebas paraben!

Sebarang pertanyaan produk hubungi

Sahara | 018-2575610

Sunday, 13 August 2017

Herba Maharani

Wanita tak dapat dipisahkan dengan kesihatan dan kecantikan mcm #MAHARANI dengan wanita la....Maharani berabad lamanya menjaga dalaman dan luaran wanita.

Kelebihan Untuk Anak Dara
* Melancarkan Peredaran Darah
* Wajah Lebih Berseri
* Mengurangkan Masalah Jerawat
* Melancarkan Hormon& Period Stabil
* Mengurangkan Keputihan
* Lebih Bertenaga
* Untuk Kekal Awet Muda

Kelebihan Untuk Yang Dah Berkahwin
* Mengecutkan Rahim
* Merapatkan Miss 'V'
* Meningkatkan Nafsu Bersama Suami
* Membersihkan Darah Nifas
* Sesuai Digunakan Ketika Berpantang
* Untuk Kekal Awet Muda

Kesihatan terjaga Kecantikan terserlah...

Sahara | 018-2575610

Herba Maharani

JAMU HERBA PALING FAMOUS KAT DUNIA! PALING TOP TOP MELETOPP DI MALAYSIA!!!!!

* Herba Maharani Membantu Untuk Hamil.

* Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.

* Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.

* Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.

* Herba Maharani Membantu meRAPATkan.

* Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.

* Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.

* Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.

*Kaya Dengan Herba Awet Muda.

*** Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197

*** Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.

Maharani menjaga dalaman dan luaran wanita!

Sahara | 018-2575610

Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2017


Biasanya nak dekat Raya kita slalu dah siap fikir baju raya apa yang kita nak. 
Malas nak kua beli online. Buka Facebook. Buka Instagram. Buka blog seller yang jual baju raya 2017. 
Syoknya. Ada latest design dgn warna yang memang awesome untuk dipakai time Raya nanti. Siap set tema sedondon bagi yang ada family. 



Bestnya tapi yang tak best bila teringat size baju.
 Belek - belek badan kat cermin.


 Alamak elok je lemak tersusun kat depan belakang badan, blum lagi nak cover perut buncit. 
Baik anak dara atau mak dara mmg akan ada masalah nak decide size baju. 
Katakan amik size besar, dapatlah cover badan berisi, tapi part lengan dan bahu pulak tak terletak kat badan. 
Nak alter perlu duit lagi. Beli baju udahlah mahal. Terpaksa kua duit lagi untuk alter mcm2 kat baju yang beli.

|
|
|

Nasib oh nasib.
Oppsss sabar dulu. Jangan mengeluh. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. 

|
|
|

 Premium Beautiful jawapannya.

Ni semua Premium Beautiful punya kerja la setiap hari.

*** Perut BUNCIT boleh ramping kurang 3 inci dalam masa "3 Minit"!

*** Lengan BESAR tiada lagi masalah

*** Hilangkan lipatan LEMAK di perut dan belakang badan

*** Kecik kan PELVIK / PEHA  / PINGGUL dengan cepat

*** Push up terbaik payudara yang KENDUR

*** Betulkan POSTUR badan dan elakkan BONGKOK

*** Kurangkan LENGUH / SAKIT BELAKANG  / SLIP DISC

*** Buang TOKSIN dan ANGIN badan

*** Kurangkan period CRAMP dan period PAIN

*** Elak risiko RAHIM JATUH dan terbaik untuk yang bersalin CZER


PERCAYA ke PERCAYA. Iklan ni dah ceritakan segalanya. Tonton dan hadam okay!
Jangan menangis tepi bucu katil lagi tau!



FUHHH...SELAMATTT

Yeay!!! Raya nanti PB bantu kembalikan bentuk badan melentik.
Spare tyre hilang.
Perut Buncit jadi kempis.
Dari selekeh nampak kemas
Dari kerap murung jadi konfiden dengan penampilan Raya 2017

|
|
|

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL RAYA




Kalau nak SELAMATTT Raya pakai PB. Call to Action Promo PB Raya whatsapp/PM/DM

Sahara Ismail | 018-2575610


#Selamattt # TopLeadersCircle #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR





Saturday, 27 May 2017

5 TIPS KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BULAN RAMADHAN


Ramadhan Kareem (Hari 1)
Selamat Berpuasa

Alhamdulillah, yang ditunggu telah tiba, namun berpuasa tidak perlu menjadi alasan untuk anda kekal aktif sepanjang hari di bulan Ramadhan.

|
|
|
|
|

#ramadhanSHOM ingin bekongsi dengan anda semua!

|
|
|
|
|


Minuman campuran berasaskan susu soya bersama khasiat garam buluh elok diambil pada waktu sahur.

Pilihan terbaik untuk:
đź’—bekalkan tenaga đź’—menjaga kesihatan
đź’—tumbesaran sihat
đź’—pelangsingan badan

Mengenyangkan. Perut tidak terasa lapar. Kurus time Raya nanti!!!

|
|
|


Berbuka puasa bersama set perut kempis, MinKaffe + Garlic Tablet

Set kempis perut: Melawaskan. Buang Angin. Beri keselesaan perut anda selepas berbuka nanti

|
|
|




Pastu dah makan kebab kambing, makan N'licious untuk cairkan semula lemak.Perut tidak terasa sebu atau kembung akibat makan macam2 time berbuka. Lancarkan penghadaman.



APA KATA PENGGUNA TEGAR PREMIUM BEAUTIFUL


Korset ni menyusahkanlah kalo nak pakai... Nak2 kalo nak ke toilet...Berpeluh-peluh nak pakai semula ni...

|
|
|

YES...memang uols bermandi peluh...KALAU

đź’” salah SAIZ

đź’” salah cara PAKAI

đź’” salah ANGGAP yang korset ni menyusahkan... 
SYOK sendiri lah cenggitu!!! 

Menangislah uols kat tepi bucu katil tiap2 malam...

|
|
|

Sebenarnya tak susah mana pun sbb sepatutnya pemakaian ikut saiz badan kita. COMFIRM selesa...tak perlu risau kalau ada yang tolong jagakan kesihatan dan kecantikan diri DALAMAN dan LUARAN.

TIPS maintain body shape... Sarung PB setiap 8 jam sehari...
paling senang...sarung korset pegi kerja balik kerja. Cukup 8 jam boleh bukak.
TIDAK semestinya kena sarung 24 jam pon.

Jom tgk testimoni mereka yang kurus tanpa sengaja. Tidak perlu diet pun.
Jaga makan je...

|
|
|















Set appointment anda segera!

Sahara Ismail | 018-2575610


#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulGombak #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulKlang #SetBersalinModen #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulLelong #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulAnsuran #PBAnsuran #PBLelong #BengkungModen #BengkungFIR