Wednesday, 18 January 2017

DERETAN TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL




















Boleh contact sara untuk dapatkan 

PROMOTION PRICE
FREE CONSULTATION dan FREE FITTING 


๐Ÿ’—๐Ÿ’— Sahara Ismail ๐Ÿ’—๐Ÿ’— 
Premium Beautiful Expert
☎018-2575610


#PremiumBeautifulElegance #PremiumBeautifulClassic #PremiumBeautifulPromotion #PromosiPremiumBeautiful #HargaRuntuhPremiumBeautiful #PbMurah #PbLelong #PbTiruan #CodBandarPutera2 #CodPortKlang #CodSijangkang #CodGombak

PREMIUM BEAUTIFUL SEBAGAI RAWATAN ALTERNATIF



Wanita kurus semestinya cantik kan...tapi tak semestinya semua sihat belaka...๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท

Mesti ada jugak masalah kesihatan lain yang dialami...jadi fungsi korset premium beautiful bukan untuk cantik sahaja,,,tetapi bertindak sebagai RAWATAN ALTERNATIF untuk mencegah, mengawal dan mengurangkan sakit dalaman badan wanita...


Setiap part premium beautiful ni ada KELEBIHAN tersendiri tau...


JAMINAN SERVIS TERBAIK SEUMUR HIDUP!!!





Boleh contact sara untuk dapatkan PROMOTION PRICE, FREE CONSULTATION dan FREE FITTING




๐Ÿ’—๐Ÿ’— Sahara Ismail ๐Ÿ’—๐Ÿ’— 
Premium Beautiful Expert
☎018-2575610



#PremiumBeautifulElegance #PremiumBeautifulClassic #PremiumBeautifulPromotion #PromosiPremiumBeautiful #HargaRuntuhPremiumBeautiful #PbMurah #PbLelong #PremiumBeautifulTiruan 

Sunday, 15 January 2017

SET PERUT KEMPIS (MIN KAFFE & GARLIC TABLET)




SLIM MUDAH DENGAN #SetPerutKempis





RAMAI YANG NAK TURUNKAN BERAT BADAN SEBENARNYA...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

NASIB BAIK ADA SET BUDGET PERUT KEMPIS NI... 

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ HARGA TAK SAMPAI RM 110!!!


RM 100 PUN BUKAN!

RM 90 LAGILAH BUKAN!


TAPI HASILNYA MEMANG BERKESAN DAN BERBALOI-BALOI...


BADAN JADI RINGAN JER LEPAS MINUM NI...










Sebarang pertanyaan produk...!!!



MARINE ESSENCE RANGE



PRODUK MARINE ESSENCE PELBAGAI KHASIAT

Marine Essence didatangkan dengan 4 produk utama:




๐Ÿ’™ Marine Essence Beauty Bar
๐Ÿ’™ Marine Essence Shampoo
๐Ÿ’™ Marine Essence Body Wash
๐Ÿ’™ Maine Essence Toothpaste




Produk Marine Essence elok digunakan untuk merawat masalah kulit (from head to toe) kerana mengandungi khasiat garam buluh seperti:
๐Ÿ’œbersifat semulajadi, halus dan beralkali
๐Ÿ’œmempunyai lebih kurang 80 kandungan mineral baik termasuk magnesium
๐Ÿ’œanti-oksida serta bebas pencemaran


BEBAS PARABEN!!! sangat bagus untuk semua peringkat umur termasuk bayi dan kanak-kanak. 


BAHAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE 

1) GARAM BULUH
๐Ÿ’—Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit 
๐Ÿ’—Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan 

2) PHENO-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 
๐Ÿ’—Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan) 
๐Ÿ’—Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama 

3) EKSTRAK LIQUORICE
๐Ÿ’—Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam 
๐Ÿ’—Mencerahkan pigmentasi kulit 

4) MINYAK TEA TREE
๐Ÿ’—Anti-bakteria, anti-kulat 

5) VITAMIN E 
๐Ÿ’—Antioksidan, anti-penuaan
 ๐Ÿ’—Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan

6) GLISERIN 
๐Ÿ’—Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
๐Ÿ’—Merupakan pelembap kulit yang terbaik

7) ALOE VERA 
๐Ÿ’—Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah



CARA GUNAKAN PRODUK MARINE ESSENCE 

Basahkan sabun sehingga berbuih. Kemudian, sapukan pada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih. Senangkan...Semudah 1,2,3...



KEBAIKAN PRODUK MARINE ESSENCE





PRODUK MARINE ESSENCE VS PRODUK SABUN BIASA

๐Ÿ‘‰Sabun ME tiada PARABEN yang boleh mengakibatkan kanser.
๐Ÿ‘‰Sabun ME tiada SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
๐Ÿ‘‰Sabun ME bertindak sebagai 'antibacterial'
๐Ÿ‘‰Sabun ME bertindak sebagai 'antioxidant'

SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR TIADA PENGGUNAAN BAHAN KIMIA TERLARANG!!!

SABUN ME 100% HALAL
SABUN ME100% SELAMAT

Sabun ME disahkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan sebagai produk yang selamat digunakan kerana tiada penggunaan bahan kimia yang memudaratkan pengguna.




TESTIMONI PRODUK MARINE ESSENCE


TESTIMONI SABUN KETIAK
TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE
TESTIMONI BODY WASH MARINE ESSENCE


Walau apa pun nama yang diberikan pada sabun hijau ni, kebaikannya tetap sama!!!

WOW !!! KETUAT HILANG... ๐Ÿ˜„


SABUN ME PUDARKAN PARUT


KULIT TANGAN MENGGELUPAS KEMBALI PULIH


MEMBANTU PULIHKAN KULIT DARI ECZEMA


KEBERKESANAN SEAWAL 3 HARI MERAWAT KULIT ECZEMA, GATAL2 DAN RUAM

MASALAH KULIT KEPALA DAN RAMBUT DAPAT DIATASI DENGAN MARINE ESSENCE SHAMPOO



WINNER READER'S CHOICE AWARDS 2015

Tahniah diucapkan untuk produk marine essence keluaran Sahajidah Hai-O Marketing kerana terpilih menjadi produk pilihan pengguna. Menang award uol! So, tak payah ragu-ragu lagi dengan sabun marine essence ni ye. Memang bagus dan terbaik untuk kesihatan kulit kita









Sebarang pertanyaan produk...!!!


๐Ÿ’—๐Ÿ’— Sahara Ismail ๐Ÿ’—๐Ÿ’— 
018-2575610



#MarineEssence #MarineEssenceSelangor #MEBeautyBar #MEBodywash #MEShampoo #Eczema #Allergic #KulitGatal #KulitRuam #MEShahAlam #MEPortKlang #MEGombak




SHAKE ME...shake my world in losing weight


SHAKE ME. SKIP A DIET. JUST EAT HEALTHY





Memperkenalkan minuman seimbang berasaskan susu soya untuk penjagaan kesihatan yang berpanjangan. SHAKE ME… bertindak sebagai ejen pembakar lemak dan membantu plan diet yang pratikal serta mudah untuk diamalkan seharian.



SHAKE ME berdasarkan konsep 3M iaitu 
MINERAL | MAINTENANCE | METABOLISM


3 RAMUAN UTAMA (PROTEIN SOYA, GARAM BULUH DAN L-CARNITINE sebagai ejen pembakar lemak)



KEISTIMEWAAN SHAKE ME






KEPENTINGAN PROTEIN DALAM MENURUNKAN BERAT BADAN

1) penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan "feel satisfied".

2) kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif.

3) makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

4) protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) untuk membakar lemak.

5) protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas beruskan, senaman ataupun aktiviti fizikal.



MENAGAPA SHAKE ME PERLU ADA DALAM PELAN DIET

1) SHAKE ME membantu pembuangan TOKSIK yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan METABOLISME sel badan. Kandungan GARAM BULUH bertindak sebagai pengeluar toksik seperti mengembalikan fungsi asal sistem . L-CARINITINE pula bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel-sel badan sebelum dipecahkan menjadi TENAGA.

2) SHAKE ME membantu mengimbangi HORMON badan, mengawal TEKANAN dan membantu pembentukan potongan badan (BODY SHAPE) yang diidamkan. Melalui nisbah karbohidrat dan protein yang seimbang membantu badan untuk menghasilkan hormon yang seimbang.Dalam masa yang sama ia membantu dalam mengurangkan penyerapan gula di dalam badan sekaligus mengawal SELERA MAKAN, meransang pembinaan OTOT BADAN serta menstabilkan EMOSI dan tekanan.



PELAN PENGAMBILAN SHAKE ME SEHARIAN



SARAPAN PAGI:

Ambil segelas air suam (~200 ml) bagi merangsang aktiviti usus dan pencernaan. Kemudian, goncang 2 paket SHAKE ME dengan air 400 ml. Jika telah mencapai BMI sepaket SHAKE ME cukup mengenyangkan.

Pastikan pengambilan air kosong secukupnya mengikut keperluan badan. Perempuan boleh ambil 2.2 L dan untuk lelaki 3 L sehari.


MINUM PAGI: 

Jika anda berasa lapar hanya selepas 2 jam pengambilan SHAKE ME, terdapat cadangan untuk minum pagi tetapi pilih 1 cadangan sahaja:

๐Ÿ’— secawan kopi atau teh… lagi best dapat pekena MINKAFFE
๐Ÿ’— 2 keping biskut tinggi bijirin dan serat (biskut oat ke, biskut tenaga ke)
๐Ÿ’— telur rebus
๐Ÿ’— snek yang rendah kalori
๐Ÿ’— buah-buahan seperti epal hijau, anggur dan sebagainya

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ elakkan minuman berkarbonat, jus buahan yang dipaket atau diproses dan juga minuman bersusu pekat.






MAKAN TENGAHARI:

Minum segelas air suam sekurang-kurangnya sebelum makan tengahari.

Amalkan Palm/Fist method (tapak tangan dan genggaman tangan)



๐Ÿ’—1 genggam tangan atau lebih untuk jenis sayuran berasaskan karbohidrat seperti ubi kentang, sayuran hijau
๐Ÿ’—kurang dari 1 telapak tangan untuk protein seperti ikan, ayam tanpa kulit, daging dan kekacang.
๐Ÿ’—1/2 genggam tangan untuk nasi (elakkan nasi lemak atau nasi goreng)

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™Elakkan makanan bergoreng, jika anda makan makanan bergoreng atau berminyak, ambil CELGYNIC GOLD untuk membantu pencernaan lemak berlebihan 



MINUM PETANG:

Hidangannya sama seperti MINUM PAGI



MAKAN MALAM:


Pilihan 1 : Ambil 2 paket SHAKE ME untuk menggantikan makan malam
Pilihan 2 : Jangan makan lebih dari pukul 8 malam. INGAT!!! 

๐Ÿ’—1 genggam sayur-sayuran
๐Ÿ’—1 telapak tangan ikan kukus atau ayam tidak berkulit 

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ dicadangkan untuk tidak mengambil nasi dan juga makanan berkanji di waktu malam.



SHAKE ME .SKIP A DIET. JUST EAT HEALTHY




Sebarang pertanyaan produk...!!!




๐Ÿ’—๐Ÿ’— Sahara Ismail ๐Ÿ’—๐Ÿ’— 
018-2575610




#ShakeME #ShakeMeSelangor #ProteinSoya #MinumanDiet #BerdietSecaraSihat #EjenPembakarLemak #NakKurus #ShakeMeShahAlam #ShakeMEPortKlang #ShakeMeGombak